Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Καλοκαίρι και κρίση!!


Κρίση με πιάνει κρίση!!
Προφητικός ο Μακρόπουλος, δε λέω!! Και να λοιπόν μέσα στο κατακαλόκαιρο η χώρα εκμπέμπει SOS!!!!Και εγώ το ίδιο....και τουλαχιστον το δικό μου το σήμα κινδύνου και τη δικιά μου την κρίση μπορώ να την αναλύσω, να την πολεμήσω, να την αντιμετωπίσω...(νομίζω τουλάχιστον!)
Έχουμε και λεμε λοιπόν κρίση οικονομική, συναισθηματική, εσωτερική και εξωτερική! Νεύρα, κακό, ανασφάλεια, αβεβαιότητα και μέσα σε όλα αυτα εγω που ναι μεν τα έχω πάρει αλλά συνεχίζω να ελπίζω ότι κάτι θα γίνει βρε, θα το παλέψουμε , θα ζήσουμε, όλα θα γίνουν!! Ναι μεν φοβάμαι και από την άλλη έχω μια τελέιως χαζή αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρω όλα! Από το να βρω δουλειά (σας βλεπώ εσας που μειδιάτε ειρωνικά!!!) μέχρι του να ολοκληρώσω σε ένα βράδυ εργασία δεκαημέρου!! Κατηγορώ και ευχαριστώ την παιδική αφέλεια και απεριόριστη αισιοδοξία του Κριού για αυτο!!!

Που θέλω να καταλήξω;
  1. Βρε παιδί μου οκ το μέλλον δεν προβλέπεται φωτεινό και αισιόδοξο αλλά έλεος είναι ανάγκη με όποιον βλέπω τυχαία στο δρόμο ή τυχαίνει να περιμένουμε μαζί σε ουρά να μου λέει το μόνιμο θέμα συζήτησης να είναι : κρίση, χαμός, φτώχια, πείνα, γκρίνια και γκρίνια!!!
  2. Πνίγεσαι, δεν αντέχεις, αγανακτείς!Μη γκρινιάζεις!Κάνε κάτι!
  3. Σκέψου να είχαμε όλα αυτά τα προβλήματα και να ζούσαμε π.χ. σε μια βόρεια χωρα χωρίς ήλιο!! Σα τα κουνέλια θα ψοφαγαμε !! Οπότε "Always Look on the Bright Side of Life!"
Αυτά είχα να πω, επιστρέφοντας στην μπλογκόσφαιρα!
Άντε και καλό μας καλοκαίρι!



3 σχόλια:

Αιθεροβάμων είπε...

Λες γι' αυτό οι βόρειες χώρες να 'χουν όντως κράτος πρόνοιας; Για να μην τους πεθαίνει (κι άλλο) ο κόσμος;;

Όσο για τα περί δουλειάς, μην ακούς τις φαρμακόγλωσσες. Εδώ ο Γωγής που γκρίνιαζε ότι είναι και γκαντέμης, έγινε σύμβουλος επιχειρήσεων.

Πολλά θαυμαστικά όμως κοπελιά, οκ?

Αιθεροβάμων είπε...

Ξέχασα... Με γεια το backround! I like!

Αιθέρια είπε...

Ηταν τα θαυμαστικά του ενθουσιασμού!Φευ όμως έρχεται μετά η ζωή με τη προσωπίδας της παρακράτησης φόρου και στα κάνει ΣΚΑΤΑ!
Αισιοδοξία και χαρά ε? Καλά να πάθω.