Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009

Με εκνευρίζει...


1. Να σου με χτυπάνε στην πλάτη με το δάχτυλο τύπου να σου πώ κατι...(ιιιιιι θέλω να τους δαγκώσω!!)
2. Να μου δίνουν συμβουλές άσχετοι που δεν έχουν ιδέα για το θέμα απλά και μόνο επειδή είναι μεγαλύτεροι και έχουν πείρα.(Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις τύπου..τι να καταλάβω καλέ μου αφού δεν θέλω λέμε!!!)
3. Να λέω πως η δουλειά μου δεν με καλύπτει, με καταπιέζει κλπ. και η απάντηση να είναι "Κάτσε στα αυγά σου, μια δουλειά είναι, δεν βλέπεις τι γίνεται?" (Αν είναι να κάθομαι απο τώρα στα αυγά μου ζήτω που καήκαμε!!)
4. Να μου λένε θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε για το βράδυ και να σε κλέινουν μέσα και ύστερα να χάνω σημεία ζωής για μέρες.(Ένα δεν μπορώ σήμερα τα ξαναλέμε αρκεί..και όχι δεν μπορώ να παίρνω εγώ συνέχεια τηλέφωνο)
5. Οι οδηγοί που δεν βγάζουν φλας στις στροφές (που να το ξέρω μάνα μου ότι στρίβεις?)
6. Οι γιαγιάδες που σε σπρώχνουν στην εκκλησία (χωρίς λόγο). (Απ'ότι ξέρω δεν κερδίζει αιώνια ζωή όποιος ανάψει πρώτος κερί)
7. Τα φιλιά τύπου χάρηκες που σε είδα από άκυρες τύπισσας που δεν χάρηκες που είδες ή απο άκυρες τύπισσες που τις βλέπεις κάθε μέρα σχεδόν και έχουμε φιλί συνάντησης και αποχαιρετισμού..Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε?
8. Οι άντρες που είναι ανίκανοι να συνδυάσουν δύο πράγματα..ναι βρε γίνεται να έχεις και δουλειά, και μεταπτυχιακό, και να μπορείς να απαντάς σε τηλέφωνα!Αν σε δυσκολεύει παραδίδω μαθήματα! (ναι αυτό είναι σπόντα!)

Αυτά ουφ τα θυμήθηκα και τα πήρα πάλι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: